Ιατρικά μηχανήματα
Εξοπλισμός εργαστηρίου
Αντιδραστήρια

Εσφαλμένη αποστολή προϊόντων (κωδικός / ποσότητα):
Εάν έχει παραδοθεί στον πελάτη άλλο προϊόν από αυτό που έχει παραγγείλει ή σε διαφορετική ποσότητα τότε ο πελάτης το επιστρέφει στην εταιρεία με τα έξοδα επιστροφής και επαναπροώθησης να βαρύνουν την εταιρεία εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο που προσφέρει η εταιρεία.

Ελαττωματικά προϊόντα:
Στη περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει ένα ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει άμεσα(εντός 2 ημερών) να ενημερώσει την εταιρεία σχετικά με την βλάβη / κατάσταση που έχει παραλάβει το προϊόν και να πληροφορηθεί για τον τρόπο επιστροφής του, με σκοπό τον έλεγχό του από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσει η εταιρεία με τον πελάτη για τα αποτελέσματα του ελέγχου και τη διαδικασία που αφορά στην παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας, επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος.

Ακύρωση παραγγελίας / Υπαναχώρηση από τη σύμβαση αγοράς:
Ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων χωρίς καμία αιτιολόγηση. Για τη διαδικασία υπαναχώρησης ο πελάτης πρέπει να το δηλώσει στην εταιρεία μέσω email δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας καθώς και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε με τη συσκευασία του σε άθικτη κατάσταση*, με τα συνοδευτικά έγγραφα (δελτίο αποστολής) και οτιδήποτε άλλο παρελκόμενο που τυχόν συμπεριλαμβανόταν κατά την παράδοσή του. Τα δέματα που περιλαμβάνουν ευπαθή προϊόντα (αντιδραστήρια, είδη ψυγείου) δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση αλλοίωσης κάποιου προϊόντος κατά την επιστροφή, ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.
Η εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει το χρηματικό ποσό μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων στην έδρα της.

*Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊόν έχει αποσφραγισθεί ή έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του με οποιονδήποτε τρόπο, τότε επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση του ιδίου.
Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο 2168002528 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..